Bæredygtig kunst, keramik, fotokunst, maleri til salg

Kunst er noget vi gemmer i hjertet

Du kan måske stadig huske billederne på væggen hjemme ved dine bedsteforældre, måske har du arvet noget kunst, eller måske har du set nogle malerier på en udstilling engang, du stadig husker et glimt af?

Kunst skaber minder, som vi altid har med os.

Vi smider tonsvis af tøj, dimser og små impulskøb ud år efter år. Det mindset vil vi gerne ændre, så vi dels opnår en mere bæredygtig tilgang, og dels har hjertet med i de genstande vi har i hjemmet. Det er vigtigt for os, at du mærker de værker du køber hos os, og har lyst til at lade dem følge dig i mange år. 

Flere og flere vælger heldigvis at investere i mere langsigtede køb både til sig selv og andre. Og vi satser også lidt mere, og tør købe kunst i eksempelvis dåbsgave og konfirmationsgave. Her i vores galleri i Silkeborg har vi netop keramiske værker, fotokunst og malerier til salg til netop dette formål og indenfor mange forskellige prisgrupper.

Vær ikke bange for at vælge nogle værker med en masse sjæl og dybde i, for det er lige præcis de værker, der betyder noget for dig, som du beholder år efter år.

Her er 8 gode bud på køb, der holder år efter år:  

keramik

 

En elegant skulptur (2200 kr.) eller et smukt smykkeskrin (450 kr.)

  

 

    Fotokunst, der får dig til at drømme (7000 kr.)

 

 

Et kunsttryk, der minder dig om én du elsker (545 kr.)

 

 

 En akvarel, der giver dig ro  (650 kr.)

 

               

           Farver, der lyser dit hjem op (1600 kr.) 

  

 Håndlavet keramikvase (1100 kr.)

 

Smuk og tidløs fotokunst (750 - 32.000 kr.)

 

 

Tilbage til blog