Aktuelle udstillinger og arrangementer

Tidligere begivenheder

Åbning Kathrine Kjærsgaard
16. september kl. 11.00 - 14.00

Endelig nærmer tiden sig, hvor vi kan slå dørene op til husets nye kunstner, Kathrine Kjærsgaard, som er sublim indenfor håndtufting. Kathrines univers er fyldt med farver, mønstre og former, der smelter sammen og skaber taktile mesterværker.
Kathrine Kjærsgaards værker er sanselige og dragende, og det er tydeligt, når du bevæger dig rundt blandt værkerne, hvor mange timers sirligt arbejde, der ligger bag.
Kathrine fortæller selv at hun konstant finder sin inspiration rundt omkring sig. Det kan være lige fra en person, der går forbi hende i fine farvekombinationer til æsken, hun engang fik leveret fastelavnsboller i. Hun er dog begrænset af, at at al garn, der bruges i værkerne, er genbrugsgarn, som hun opkøber. Det stiller store krav til opfindsomheden, når du ikke har uanede mængder garn i specifikke farver, og gør desuden at forberedelsesprocessen bliver endnu vigtigere.
Vi glæder os helt vildt til at byde jer indenfor i Galleri Lou Ra, hvor du kan nyde et lækkert koldt glas bobler og gå på opdagelse blandt de fantastiske værker fra den Silkeborggensiske kunstners hånd.

1/9-3/9 POP-UP på Århus Ø

Åbningstider: Fredag 17-21, lørdag 12-21, søndag 12-17.

Nana Rashid i Galleri Lou Ra - intimkoncert

6. maj koncertstart kl. 20.00-21.15 (dørene åbner kl. 19.00)

En kulturel oplevelse, du ikke vil gå glip af med et uovertruffent jazztalent, der omfavner din sjæl med sin fantastiske vokal, mens du omkredses af unikke kunstværker.

"...den danske jazzscene har fået sig et nyt stjerneskud, som har potentiale til at lyse langt ud over vort lands grænser..." (Citat Mads Kornum.) Dette helt særlige talent, Nana Rashid, hvis debutalbum i øvrigt har fået 5 stjerner af Berlingske Tidende, kommer til Galleri Lou Ra og giver dig sammen med sin pianist en uforglemmelig jazzkoncert.
Debutalbummet “Music For Betty” er musik skrevet til at hele sjælens sårbare og iturevne dele. Det er en plade der af anmeldere er beskrevet som som en tidløs og niversalt supplement til jazzkanonen. For hjertet i alt det Nana gør, er en tro på, at musik kan afsløre alt det, der er menneskeligt og som binder os sammen på tværs af alle vores forskelligheder. Det er jazzmusik, der både politisk og musikalsk placerer sig i vores tid og hjerter.
Velkommen til en unik og uforglemmelig jazzkoncert, hvor vi samles og oplever Nana Rashid midt i kunsten.
Koncertstart kl. 20.00-21.15. OBS! Dørene åbner kl. 19.00.
(Gratis parkering lige udenfor døren)
Der serveres forskellige lækre drikkevarer og lette snacks til koncerten.
KØB BILLET HER (obs kun 40 pladser til koncerten)

Få en forsmag allerede nu:
https://www.youtube.com/@nanarashidmusic

Mie Frey Damgaard i Galleri Lou Ra

18.11.22 - 09.12.22

Åbningsfest i nye lokaler
Nu kan vi endelig slå dørene op til vores nye lokaler og vi glæder os meget til at vise vores 10 helt igennem fantastiske kunstnere frem. Vi har knoklet for at dedikere en fra start ellers forholdsvis rå hal til dét vores hjerte holder så meget af - nemlig kunsten. Her i vores nordiske og inspirerende rammer kan du nu opleve værker i forskellige materialer og teksturer.
Fortællekoncert med Kasper Buch

Kasper Buch er dansk sangskriver og har modtaget flere priser i sit musikalske virke, senest i 2021. Med lidt over 200 koncerter fordelt over hele landet, er han idag et velkendt navn på den danske musikscene. 


Udstilling_GalleriLouRa_keramik_billedkunst_fotokunst
Koloristiske Dimensioner 

Amanda Zimmerlund, Lotte Neupart, Andreas Houmann og Thora Finnsdottir

Vi har samlet fire dygtige danske kunstnere til den første gruppeudstilling i Galleri Lou Ra. Alle fire kunstnere deler et særligt blik for former og farver og dimensionerer på en måde, der gør deres værker helt unikke og genkendelige på samme tid.