Aktuelle udstillinger og arrangementer


Udstilling_GalleriLouRa_keramik_billedkunst_fotokunstKoloristiske Dimensioner 

09.02.22-16.03.22

Amanda Zimmerlund, Lotte Neupart, Andreas Houmann og Thora Finnsdottir

Vi har samlet fire dygtige danske kunstnere til den første gruppeudstilling i Galleri Lou Ra. Alle fire kunstnere deler et særligt blik for former og farver og dimensionerer på en måde, der gør deres værker helt unikke og genkendelige på samme tid.

 

Fortællekoncert med Kasper Buch

3. marts 2022 kl. 19.30 (dørene åbner kl. 19.00)

Kasper Buch er dansk sangskriver og har modtaget flere priser i sit musikalske virke, senest i 2021. Med lidt over 200 koncerter fordelt over hele landet, er han idag et velkendt navn på den danske musikscene.

Nu har du muligheden for at opleve ham gennem en fantastisk og dragende fortællekoncert i de smukkeste rammer i Galleri Lou Ra. Kaper_Buch_koncert

Den 30-årige Singer/Songwriter fra Tønder bryder tabuet omkring psykisk sårbarhed, når han med sine fortællekoncerter, deler sine oplevelser med angst. 

Kasper Buch inviterer sit publikum med ind bag sine sange, som tager afsæt i dybe fortællinger om et andet liv som fyldte engang.

Vi i Galleri Lou Ra oplever at kunst kan være med til at hjælpe mange mennesker - både kunstnerne selv og de som oplever den. Kom med på denne særlige aften, hvor flere kunstarter forenes. Vi garanterer hyggelig og uformel stemning.

Der serveres bl.a lækker vin og snacks til koncerten (inkluderet i billetten)

Billetpris 180 kr. 

Billetter købes her: https://lowficoncerts.com/da/concert/kasper-buch-4023