Velkommen til Galleri Lou Ra

Velkommen til! Vi hedder Andreas og Louise Ransborg Houmann.

Vi har skabt et galleri, som vi selv ville have lyst til at besøge. Vi møder alle vores besøgende i øjenhøjde – både den erfarne kunstsamler, der er ude efter en investering, og den nysgerrige førstegangskøber, der gerne vil inspireres af nye indtryk. 

Vi har bevidst indrettet galleriet lidt utraditionelt, hjemligt og æstetisk, da tanken er, at vores besøgende nemt skal kunne forestille sig kunsten hjemme hos dem selv. Vi har kunst i mange prisklasser, og du kan altid købe kunst fra 500 kr., da alle skal kunne starte deres kunstrejse i vores galleri. 

Prisvindende fotograf og kunstentusiast står bag 

Galleri Lou Ra er grundlagt af Andreas og Louise i august 2021, et vestjysk par som efter 8 år i København er flyttet til Silkeborg. Vi er et kreativt par som ud fra intuition og faglig interesse, arbejder på at skabe et æstetisk udtryk i både omgivelserne og kunsten vi repræsenterer.

Kunst skal kunne mærkes

Det er helt grundlæggende for os at have hjertet med og selv kunne mærke både den kunst, vi udstiller, og kunstnerne bag. Derfor kan du både opleve kunsten i vores galleri, på vores webshop og desuden få et kig bag om, i de videoer vi har på hjemmesiden. 


Udover at vejlede både i jeres første og næste kunstkøb, kommer vi gerne på besøg i jeres hjem og rådgiver om kunst, der passer til jer og jeres hjem.


I vores nordisk indrettede lokaler i Silkeborg kan besøgende opleve forskellige typer af samtidskunst, blandt andet akvareller, keramik, papirkunst, akrylmalerier, fotografier og skulpturer, og desuden få et forhold til kunstnerne bag.

Lokale arrangementer i Silkeborgs byliv

Vi arrangerer løbende koncerter og virksomhedsarrangementer i galleriet. Derudover er vi synlige i det silkeborgensiske byliv ved at køre faste udstillinger på Drewsens samt skiftende udstillinger i lokale virksomheder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!